(Poistunut julkaisusta)

Kokoonpanotyöntkeijä, YTM-Industrial, vakituinen
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2017

YTM-Industrial Oy on teknisten laitteiden, komponenttien ja järjestelmien maahantuontiin erikoistunut yritys. Asiakaskuntamme koostuu monipuolisesti Suomen teollisuuden yrityksistä. Ydintehtävämme on varmistaa, että asiakkaamme saa toimittamistamme tuotteista parhaan mahdollisen lisäarvon oman toimintansa kannattavuuden takaamiseksi. Tarjoamme teknisesti korkealuokkaisia tuotteita yhdeksällä päätoimialallamme, jotka ovat voitelu, teollisuuden kunnossapito, prosessitekniikka, palontorjunta, liikkuvan kaluston ratkaisut, vaimennustekniikka, voimansiirtotekniikka, hihnat sekä mittaus, testaus ja työturvallisuus.
Yli 70 ammattilaista työllistävä YTM-Industrial Oy on perustettu vuonna 1977. Asiakaskuntamme sisältää laajan läpileikkauksen suomalaisista teollisuusyrityksistä.

Työn kuvaus:
   
Teknisten laitteiden, komponenttien ja järjestelmien maahantuontiin erikoistunut asiakkaamme YTM-Industrial Oy hakee kauttamme kokoonpanotyöntekijää vakituiseen työsuhteeseen.  Yrityksen tuotantotilat sijaitsevat Vantaan Petikossa. Työtä tehdään arkisin klo 8-16 ja työt alkavat pikaisesti sopivan henkilön löydyttyä. Työsuhde solmitaan aluksi valitun henkilön ja Adeccon kanssa.

Toivomme sinulta:
  Hakijoilta edellytetään aiempaa kokemusta kokoonpanotehtävistä sekä kuvienlukutaitoa. Aiempi kokemus tai koulutus pneumatiikan/hydrauliikan alalta katsotaan eduksesi.
Toivomme hakijoilta oma-aloitteisuutta ja vastuullista asennetta, sujuvaa suomen kielen taitoa sekä hyvää rutiininsietokykyä. Teet työsi huolella ja tarkasti, mutta silti ripeästi. Luonteeltasi olet auttavainen tiimipelaaja, jolla on motivaatio ja asenne työntekoon kohdillaan.

Tehtäviisi kuuluu:
   
Työnkuvasi pitää sisällään voitelukeskusten kokoonpanotehtävät, kokoonpanokaavioiden lukemisen ja tulkinnan sekä muita kokoonpano- ja yleisiä tuotannon tehtäviä osaavassa ja hyvässä tiimissä.

Tarjoamme sinulle:
  Tarjoamme vakituisen työsuhteen, pikaisen aloituksen, kokopäivätyön (klo 8-16) sekä mukavan työporukan ja osaavan taustaorganisaation tuen.
Hae tehtävään pikaisesti, sillä hakemuksia käydään läpi jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Muista lisätä mukaan CV:si.
Hakuaika päättyy 30.9.2017.

Kiinnostuitko?
  Hae työpaikkaa klikkaamalla ”Hae tätä työpaikkaa”-painiketta. Voit rekisteröityä työnhakijaksi tekemällä joko täyden rekisteröinnin tai pikarekisteröinnin. Rekisteröinnin yhteydessä voit liittää mukaan myös hakemuksesi ja CV:si. Mikäli sinulla on kysyttävää avoinna olevasta työpaikasta, voit olla yhteydessä työpaikkailmoituksessa mainittuun Adeccon yhteyshenkilöön.Tomi Kolu 040 630 3118.

Asiakkaan tehtävänimike:  Kokoonpanotyöntekijä


Sijainti:  VANTAA


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Tomi Kolu, 040 630 3118


Toimipaikka:  VANTAA