Kokoonpanotyöntekijöitä/asentajia Vaasan lähialueelle
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.5.2019

Haemme Vaasan lähialueella toimivalle asiakasyrityksellemme kokoonpanotyöntekijöitä/asentajia.


Etsimme tekijöitä, joilla on intoa tehdä töitä ja oppia uutta. Työssä menestymisen kannalta aiempi työkokemus kokoonpano- ja asennustehtävistä on hyödyksi. Sopiva koulutustausta työhön voisi olla esimerkiksi koneasennuksen parista, sähkö- tai metallialalta.

 

Tässä työssä pääsee tekemään monipuolisia kokoonpano- ja asennustehtäviä. Työhön saa hyvän perehdytyksen sekä ammattitaitoisen tiimin tuen. Työtä tehdään päivävuorossa. Tehtävässä saa sopivasti haastaa itseään ja osaamistaan. Tämä työ sopii sekä ammattilaiselle että tulevaisuuden osaajalle!

 

Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja kyseessä on 3 kuukauden määräaikainen tehtävä Adeccon kautta. Tämän jälkeen on hyvä mahdollisuus jatkaa, riippuen asiakasyrityksen tilanteesta.


Jos kiinnostuit tehtävästä ja haluat tehdä töitä kokoonpanon ja asennuksen parissa, hae tehtävää 2.6.2019 mennessä osoitteessa www.adecco.fi jättämällä CV ja hakemuksesi. Tehtävät täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten kannattaa hakea mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä antaa Vaasan Adeccon henkilöstökonsultit Pauliina Rintala, puh. 040 149 5197, pauliina.rintala@adecco.fi ja Susanna Kytöharju, puh. 040 182 6540, susanna.kytoharju@adecco.fi.Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1268879
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vaasa