Kokoonpanotyöntekijöitä
Screentec Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 1.12.2020

Screentec valmistaa käyttöliittymiä vaativiin olosuhteisiin. Sen tuotteita käytetään kohteissa, joissa kulutus on kovaa ja toimintavarmuus ehdoton vaatimus: liikenteessä, turvajärjestelmissä, sairaaloissa, ajoneuvoissa ja teollisuudessa. Yli kymmenen vuoden ajan Screentec on soveltanut painetun elektroniikan osaamistaan ja kokemustaan valmistaessaan kertakäyttöisiä lääkinnällisiä elektrodeja asiakkaille sekä diagnostisiin että terapeuttisiin tarkoituksiin.

Tämänhetkisen maailmanlaajuisen kriisin vuoksi Screentec on aloittanut myös kertakäyttöisten suojavarusteiden valmistuksen vastatakseen terveydenhuollon kovaan kysyntään. Taustalla on vahva viesti hoitoalan erilaisten kertakäyttötuotteiden saatavuudesta ja riittävyydestä.

Toiminnan kasvaessa haemme nyt Screentecille

KOKOONPANOTYÖNTEKIJÖITÄ

Työ alkaa sopimuksen mukaan joulukuun aikana. Työaika on tarvittaessa töihin kutsuttava ja valmius vuorotyöhön on oltava. Haemme työntekijöitä, jotka voivat sitoutua tarpeen vaatiessa pidempäänkin työsuhteeseen. Aiempaa kokemusta kokoonpanotehtävistä tai jotain tiettyä koulutusta ei vaadita, sillä saat hyvän opastuksen tehtäviisi. Tehtävä edellyttää hyvää suomen kielen taitoa.

Kokoonpanotyöntekijän tehtävässä sorminäppäryys, ahkeruus ja hyvä asenne ovat tärkeintä. Työ vaatii lisäksi rutiininsietokykyä ja halua päästä annettuihin tavoitteisiin. Tehtävän palkkaus on Teknologiateollisuuden työehtosopimuksen TVR1 mukainen 9,12 €/h + lisät.

Ensimmäinen askeleesi kohti uusia haasteita on jättää työhakemus sivujemme www.adecco.fi kautta ja tuoda paras osaamisesi esille viimeistään 18.1.2021. Liitä hakemukseen myös CV. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Anna Similä, anna.simila@adecco.fi, p. 040 844 7175.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1404040
  • Tehtäväalue: Asennus ja huolto, Teollisuus ja tuotanto, Muu
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 18.1.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Anna Similä (anna.simila (a) adecco.fi)
  • Sijainti: Oulu