(Poistunut julkaisusta)

Kokoonpanotyöntekijöitä
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.3.2020

Etsimme teollisuuden yhteistyökumppanillemme kokoonpanotyöntekijöitä.

Työsuhteet ovat kokoaikaisia, määräaikaisia työsuhteita jotka solmitaan Adeccon ja työntekijän välille. Työt alkavat sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian.

Etsimme henkilöitä, jotka pystyvät tekemään sekä 2- että 3-vuorotyötä. Työssä tarvitaan tarkkuutta, huolellisuutta ja tunnollista otetta. Kokemus kokoonpanosta tai alan koulutus on eduksi. Sopiva koulutus on esimerkiksi ICT-asentaja tai sähköasentaja. Aiempi kokemus teollisuudesta on myös hyödyksi.

Hakijoilta edellytämme joustavaa tiimityöhenkeä. Työturvallisuusmääräysten noudattaminen on työssä erittäin tärkeää. Eduksi on, jos sinulla on työturvallisuuskortti tai sähkötyöturvallisuuskortti voimassa. Kielitaitovaatimuksena tehtävään on suomenkielen taito.

Aluksi työsuhteet ovat määräaikaisia, mutta hyville tekijöille on tarjolla mahdollisuus pitkäaikaiseenkin työhön. Pääset työskentelemään vakaassa, kansainvälisessä yrityksessä hyvillä työvälineillä siistissä, turvallisessa ympäristössä.

Jos kiinnostuit, hae tehtävää heti Adeccon verkkosivujen kautta osoitteessa www.adecco.fi. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Adeccon henkilöstökonsulteilta Susanna Kytöharjulta (p. 040 182 6540, susanna.kytoharju@adecco.fi) tai Pauliina Rintala-Dimiciltä (p. 040 149 5197, pauliina.rintala-dimic@adecco.fi). Hakuaika päättyy 29.3.2020, mutta hakijoita käsitellään hakuajan kuluessa ja tehtävät täytetään heti kun sopivat osaajat löytyvät.