(Poistunut julkaisusta)

Kokoonpanotyöntekijöitä
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.6.2019

GEBWELL – Lämmöllä Leppävirralta

Gebwell Oy on kasvava Leppävirtalainen yritys, joka on erikoistunut ympäristöystävällisiin lämmitys- ja jäähdytysratkaisuihin.

Gebwell on saavuttanut teknologiajohtajan vahvan asemansa skandinaavisilla energiamarkkinoilla kehittämiensä nykyaikaisten ja älykkäiden ratkaisuiden osalta, jotka lisäävät lämmöntuotannon ympäristöystävällisyyttä entisestään ja tarjoavat esimerkiksi reaaliaikaisen lämmitysjärjestelmän seurannan hyödyntämällä IOT-ratkaisuja – suunnannäyttäjänä ensimmäisenä maailmassa maalämpöpumpuissa.

Gebwell tarjoaa monipuoliset tehtävänkuvat, joihin työntekijällä on myös mahdollisuus vaikuttaa itse. Työtehtävät jättävät varaa luovuudelle ja ongelmanratkaisukyvylle, mutta Lean-periaatteiden mukaiset, tuotannon optimaaliset virtaukset huomioon ottavat prosessit, tarjoavat työhön ennakoitavuutta ja tasaisuutta.

Gebwell on sitoutunut tarjoamaan pitkiä työsuhteita ja panostaminen ihmisten terveyteen ja hyvinvointiin on keskeisessä roolissa. Myös työntekijöiden osaamisen kehittämiseen tarjotaan aktiivisesti monipuolisia ratkaisuja.

Tutustu Gebwelliin tarkemmin osoitteessa www.gebwell.fi
Esittelyvideon löydät osoitteesta www.rtkhenkilostopalvelu.fi/gebwell

Etsimme Gebwell Oy:lle Leppävirralle kokoonpanotyöntekijää.

Työtehtävät edellyttävät huolellisuutta ja sorminäppäryyttä sekä käsityökalujen käyttöä.
Kokemus, koulutus ja harrastuneisuus metalli- ja asennuspuolelta katsotaan eduksi, samoin taidot hitsauksesta ja särmäyksestä, mutta ne eivät ole välttämättömiä kokoonpanotyössä.
Työtehtäviin perehdytetään. 

Valmiutta 2-vuorotyöhön toivotaan.
Työturvallisuus- ja tulityökortit ovat plussaa mutta eivät pakollisia.

Tarjoamme alkuun määräaikaisen kokoaikaisen työsuhteen RTK-Henkilöstöpalvelun työntekijänä, josta mahdollisuus työllistyä asiakkaan työntekijäksi. Palkkaus teknologiateollisuuden TES mukaisesti.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta pikaisesti.

Lisätietoja hakuun liittyen antaa rekrytointivastaava Jouni Korhonen, puh. 0400 480 613 tai jouni.korhonen@rtkhenkilostopalvelu.fi.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.