Kokoonpanotyöntekijöitä Virroille
Transval

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.10.2021

Etsimme kokoonpanotyöntekijöitä Virroille määräaikaisiin työsuhteisiin. Työtä tehdään pääasiallisesti kahdessa vuorossa klo 6-14 ja 14-22, mutta valmius myös yövuoroon olisi hyvä olla. Palkkaus Teknologiateollisuuden TES:n mukaan. Työtä on tarjolla ainakin puoleksi vuodeksi ja mahdollisuus jatkoon tämänkin jälkeen.

Työtehtäväsi tulevat koostumaan mm. jätteenkeräysjärjestelmien sekä piha- ja puistotuotteiden kokoonpanosta. Koulutamme tehtävään, joten et tarvitse aiempaa kokemusta alalta. Voimassa oleva työturvallisuuskortti katsotaan eduksi.

Parhaimmat edellytykset tehtävässä menestymiseen antaa:

  • Olet oma-aloitteinen ja ahkera
  • Omaksut nopeasti uusia asioita
  • Pystyt sitoutumaan vuorotyöhön
  • Olet täysi-ikäinen

Erottuaksesi muista hakijoista, kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti työkokemuksistasi, sekä miksi juuri sinä sopisit tähän kyseiseen työtehtävään.

Hakemuksia käydään läpi jo hakuajan aikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten jätäthän hakemuksesi pikaisesti Hae tähän paikkaan -linkin kautta.

#asenneratkaisee

 

Outi Inkinen

Rekrytointikoordinaattori

outi.inkinen@transval.fi

 

Me transvalilaiset liikutamme isoja ja pieniä tavaroita, pidämme yritysten materiaali- ja tietovirrat liikkeellä tehokkaasti, luotettavasti ja turvallisesti. Teemme työtä varastoissa, terminaaleissa, tehtaissa, tuotantotiloissa tai myymälöissä, eli asiakkaamme tiloissa. Tai sitten ihan omissa varastoissamme. Yhden, kahden tai 5 000 työkaverin kanssa.

Olemme markkinajohtajana sisä- ja ulkoistuslogistiikassa, yhdessä tytäryhtiömme KV Turvan kanssa tarjoamme etämonitorointi- ja turvamyyjäpalvelut. Sadat asiakkaat luottavat meihin ympäri Suomen ja kokemusta meillä on yli 25 vuoden ajalta. Arkea ja päätöksentekoamme ohjaavat arvomme luotettava, arvostava ja edistyksellinen.

Meille asiakas on ykkönen, ja niin olet sinäkin. Jatkuva kehittyminen varmistetaan Transval Akatemiassa: logistiikkaa, turvallisuutta ja erityisesti Lean Six Sigma -oppia on siis tarjolla. Tule meidän joukkueeseen, jos olet raudanluja logistiikka-alan ammattilainen, alalle vasta siirtyvä tai jos turvallisuus on sydäntäsi lähellä. Miltä kuulostaa? Liikuta itsesi meille töihin!  www.transval.fi


Ota yhteyttä:

Sähköposti: rekrytointi@transval.fi
Sijainti: Kiertotie 10-12
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot