(Poistunut julkaisusta)

Kokoonpanotyöntekijöitä Vantaalle
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.7.2019

Yritysesittely

TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus

Haemme erikoismuovituotteita valmistavalle asiakasyrityksellemme

KOKOONPANOTYÖNTEKIJÖITÄ Vantaalle

Työtehtävät sisältävät asiakkaille räätälöityjen erikoistuotteiden kokoonpanoa piensarjoina ja välillä myös yksittäiskappaleina. Työ on pitkälti käsityötä ja tehtävän edellytyksenä on se, että akkuporakone ja ruuvinväännin ovat entuudestaan tuttuja ja pysyvät hyvin hallussa.
Työhön kuuluu ajoittain myös painavien tavaroiden siirtelyä, joten toivomme hakijoilta hyvää fyysistä kuntoa.

Työtä tehdään kahdessa vuorossa.

Työtehtävään etsitään vakituista työntekijää osaksi menestyvää suomalaista perheyritystä ja sen prosesseja. Hakemuksia käydään läpi jo ilmoituksen aukioloaikana, joten toimi nopeasti! Tehtävän aloitus voidaan sopia hakijan toiveiden mukaisesti joko mahdollisimman pian alkavaksi tai vaihtoehtoisesti esimerkiksi elokuulle.

Kiinnostuitko?

Laita hakemus palkkatoiveineen tulemaan osoitteessa www.temp-team.fi – Löydä töitä – Kokoonpanotyöntekijöitä Vantaalle. Lisätietoja antaa konsulttimme Inga Koivumäki, 0207414852 tai inga.koivumaki@temp-team.fi. Tietosuoja-asetuksen puitteissa vain hakujärjestelmään saapuneet hakemukset huomioidaan prosessissa.