(Poistunut julkaisusta)

Kokoonpanotyöntekijöitä Valmet Technologies Oy:lle
Valmet Technologies Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.1.2020
Etsimme asiakkaallemme Valmet Technologies Oy:lle useita

KOKOONPANOTYÖNTEKIJÖITÄ

Jyväskylän Rautpohjaan, alkuun vuoden kestävään määräaikaiseen vuokratyösuhteeseen. Työsuhteen jatko on mahdollinen. Työn aloitusajankohta on heti alkuvuodesta 2020 oman tilanteesi mukaan.

Valmet on maailman johtava teknologian, automaation ja palveluiden toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. Valmetin visiona on tulla maailman parhaaksi asiakkaidensa palvelussa. 13 000 ammattilaistamme ympäri maailmaa työskentelee lähellä asiakkaitamme, sitoutuneina asiakkaidemme menestyksen edistämiseen – joka päivä.

Työnkuvaan kuuluu monipuolisesti kaikki paperikoneen perälaatikoiden kokoonpanon ja hionnan eri työvaiheet osaamisesi ja taustojesi mukaan. Eduksi katsomme aiemman kokemuksen hiontatöistä tai kokoonpanotehtävistä sekä metallialan koulutustaustan, mutta tärkeintä on motivaatio ja into uuden työnkuvan oppimiseen. Työtä tehdään kahdessa vuorossa.

Eduksesi katsomme myös suoritetut koulutukset tulitöihin, nostoihin ja työturvallisuuteen sekä ensiapuun.

Tarjoamme Sinulle mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen vakavaraisessa yrityksessä, dynaamisen ja monimuotoisen työyhteisön parissa hyvien henkilöstöetujen sekä harrastus- ja koulutusmahdollisuuksien kera.

Katso video Valmet Jyväskylästä: https://www.youtube.com/watch?v=jRnLuV2bHFI&t=99s
Ja kurkkaa myös, minkälaista tuotteen valmistusprosessiin pääset mukaan näissä tehtävissä: https://www.youtube.com/watch?v=2kYASMww-9g

Jos koet olevasi etsimämme henkilö, jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta tai sähköpostitse osoitteeseen hanna.kuusela@go-on.fi. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go Onin Hanna Kuusela, 044 334 6315, hanna.kuusela@go-on.fi .

Valmet Jyväskylä on savuton työpaikka.