(Poistunut julkaisusta)

Kokoonpanotyöntekijöitä Raumalle päivä- ja vuorotyöhön
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.8.2019

Haemme nyt Raumalle kokoonpanotyöntekijöitä. Työtä on tarjolla sekä päivä- että 2-vuorossa. Työsuhde on määräaikainen, mutta työssä on jatkomahdollisuus asiakkaan tarpeen mukaan.

Työtehtäviisi asiakkaallamme kuuluvat koneiden käyttö ja kokoonpanotyö sekä tarvittavat laadunvalvonta- ja pakkaustehtävät.

Työ sopii sinulle, jos et kaihda toistuvaa työtä, johon sisältyy kuitenkin myös rutiinien lisäksi vaihtelua. Pystyt työskentelemään itsenäisesti, mutta miellät itsesi myös tiimipelaajaksi. Olet työntekijänä tunnollinen ja joustava. Eduksi katsomme aikaisemman työkokemuksen vastaavasta työstä (kokoonpano- tai tuotantotyö), mutta työhön saa myös hyvän perehdytyksen, joten innostus ja motivaatio uuden oppimista kohtaan ovat vahvuutesi.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä mukavassa työympäristössä sekä iloisessa ja avoimessa työilmapiirissä. Saat työhösi kattavan perehdytyksen sekä muun tiimin tuen.

Mikäli kiinnostuit, haethan paikkaa heti osoitteessa www.adecco.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan aikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Sarita Ojala p. +35840 621 2577.