Kokoonpanotyöntekijöitä Planmecalle Helsinkiin
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.10.2021

Kokoonpanotyöntekijöitä Helsinkiin Planmecalle

Planmeca Oy on yksi maailman johtavista hammashoitolaitteiden valmistajista, jonka tuotteita viedään yli 120 maahan ympäri maailmaa. Planmeca on suurin yksityisomistuksessa oleva hammashoitoteknologian alalla toimiva yritys. Konsernin liikevaihto vuonna 2020 oli 744 miljoonaa euroa, ja se työllistää maailmanlaajuisesti lähes 2 900 henkilöä.

Haemme työntekijöitä terveysteknologia-alan yritykseen Planmecalle kokoonpanotehtäviin kokoaikaiseen ja määräaikaiseen työsuhteeseen. Sinulla ei tarvitse olla alan aiempaan kokemusta välttämättä, sillä reippaalla työotteella ja oikealla asenteella pääsee pitkälle.

Asiakasyrityksemme kouluttaa sinut omien tuotteidensa valmistukseen kokoonpanijaksi. Kokoonpanotyöntekijänä pääset tekemään monipuolisia tehtäviä nykyaikaisissa tuotantotiloissa ja toimivilla työpisteillä mahtavassa tiimissä.  

Mitä odotamme:

Olet näppärä sormistasi, perustyökalut pysyvät käsissä, sisäistät ohjeita vaivatta ja haluat työskennellä edistyksellisessä työympäristössä, voit olet hakemamme henkilö. 

Tehtävä edellyttää sujuvaa Suomen kielen lukutaitoa. Työsuhteessa noudatetaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta. 

Koemme eduksi:

Voit olla jo kokeneempi työntekijä tai vasta työelämäsi alkutaipaleella, tärkeintä on halukkuus oppia uutta. Katsomme eduksi, jos sinulla on kokemusta kokoonpanotöistä tai teollisessä työympäristössä työskentelystä. Teknillisen puolen ammatillinen koulutus luetaan myös eduksi. 

Muuta:

Työn aloitus mahdollisimman pian. Työ sijaitsee Itä-Helsingissä. Työtä tehdään arkisin 37,5 h/vko, liukuvasti 7-16 välillä. Palkkaus teknologiateollisuuden työehtosopimuksen mukaan. Hae paikkaa täyttämällä sähköinen hakemus. Liitä sähköiseen hakemukseen mukaan ansioluettelosi.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo: 9-15.

Jouni Vainio
HR-konsultti
jouni.vainio@eezy.fi
040 1206577

Maiju Nikkilä
HR-konsultti
maiju.nikkila@eezy.fi
050 3095366

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa, ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä.


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot