(Poistunut julkaisusta)

Kokoonpanotyöntekijöitä KONEelle Hyvinkäälle
KONE Industrial Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.8.2019

Etsimme asiakkaallemme KONE Industrialille kokoonpanotyöntekijöitä moottoritehtaalle Hyvinkäälle. Työt alkavat heti ja kestävät aluksi vuoden loppuun, mahdollisesti pidempäänkin. Työtä tehdään pääsääntöisesti päivävuorossa.

Tehtäviisi kuuluvat erilaiset nostokoneistojen kokoonpanotehtävät.

Etsimällämme henkilölle on jo kertynyt työkokemusta, eduksesi on kokemus vastaavanlaisista tehtävistä sekä trukinajotaito. Koulutustaustasi voi olla esim. kone- ja metallitekniikan tai sähkötekniikan puolelta.

Persoonana olet huolellinen ja tarkka sekä omaat hyvän paineensietokyvyn. Ennen kaikkea tehtävässä tarvitaan reipasta asennetta ja motivoitunutta työskentelyotetta.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työpaikan sekä mahdollisuuden kartuttaa osaamistasi menestyvässä kansainvälisessä yrityksessä. Haethan tehtävää mahdollisimman pian oheisen linkin kautta.

Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta viimeistään 30.9.2019. Haethan tehtävää mahdollisimman pian, sillä tehtävä alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Liitä mukaan ansioluettelosi ja palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon Aleksi Kerola, p. 040 687 8417 tai aleksi.kerola@adecco.fi