(Poistunut julkaisusta)

Kokoonpanotyöntekijöitä KONEelle Hyvinkäälle
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.2.2019Työn kuvaus:
  Etsimme asiakkaallemme KONE Industrial Oy:lle kokoonpanotyöntekijöitä Hyvinkäälle. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä ja kestävät toukokuun loppuun. Mahdollisuus työsuhteen jatkumiseen kesälle selviää myöhemmin.  Työtä tehdään pääsääntöisesti päivävuorossa, poikkeuksellisesti viikot 10 - 15 tehdään kolmessa vuorossa. 
 
Tehtäviisi kuuluvat erilaiset nostokoneistojen kokoonpanotehtävät.
 
Etsimällämme henkilölle on jo kertynyt työkokemusta, eduksesi on kokemus vastaavanlaisista tehtävistä sekä trukinajotaito. Koulutustaustasi voi olla esim. kone- ja metallitekniikan tai sähkötekniikan puolelta.
 
Persoonana olet huolellinen ja tarkka sekä omaat hyvän paineensietokyvyn. Ennen kaikkea tehtävässä tarvitaan reipasta asennetta ja motivoitunutta työskentelyotetta.
 
Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työpaikan sekä mahdollisuuden kartuttaa osaamistasi menestyvässä kansainvälisessä yrityksessä. Haethan tehtävää mahdollisimman pian oheisen linkin kautta.
 
Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Liitä mukaan ansioluettelosi ja palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon Anne Vahde, puh. 046 875 0105 tai anne.vahde@adecco.fi.
 

Asiakkaan tehtävänimike:  Kokoonpanotyöntekijä


Sijainti:  HYVINKÄÄ


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Anne Vahde, 0468750105


Toimipaikka:  Hyvinkää