(Poistunut julkaisusta)

Kokoonpanotyöntekijöitä - Eaton Power Quality
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2019

Etsimme Eatonin Espoossa sijaitsevalle tehtaalle tuotantotyöntekijöitä varavoimalaitteiden kokoonpanotehtäviin.

Työtehtävät pitävät sisällään kaapelien kytkentää sekä mekaanista komponenttien asentamista UPS-järjestelmiin. Sähkökomponenttien kokoonpanossa huolellisuus on ensiarvoisen tärkeää, joten työssä pärjäävät hyvin huolelliset ja tarkat työntekijät, jotka haluavat jatkuvasti kehittyä paremmiksi työssään.

Sähkö-, automaatio-, ja elektroniikka-alan koulutukset tai aikaisempi kokemus kokoonpanotöistä antaa tehtävään hyvät valmiudet. Työt soveltuvat sekä aloitteleville että kokeneille kokoonpanotyöntekijöille. Töitä tehdään yhdessä vuorossa.

Mikäli tehtävä kuulostaa sinulle sopivalta laita hakemuksesi nopeasti tulemaan. Lisätietoja antaa Adeccon HR konsultti Tomi Kolu, 040 640 3118, tomi.kolu@adecco.fi

 

Eaton on energianhallintayhtiö, jonka myynti vuonna 2017 oli 20,4 miljardia Yhdysvaltain dollaria. Eaton tarjoaa energiatehokkaita ratkaisuja, jotka auttavat asiakkaita hallinnoimaan sähköistä, hydraulista ja mekaanista energiaa tehokkaasti, turvallisesti ja kestävästi. Eatonilla on noin 96,000 työntekijää, ja se myy tuotteita asiakkailleen yli 175 maassa.


Eaton Espoon yksikössä suunnitellaan, valmistetaan ja testataan 8kW-1200 kW 3-vaihe UPS laitteita. Laitteilla turvataan maailman suurimpien IT-yhtiöiden sähkönsaantia, varmistetaan kriittisten toimintojen ylläpitoa terveydenhoidossa, liikenteessä ja teollisuudessa sekä tuetaan vihreää sähköverkkoa. Tehtaalla on tuotekehitys- ja asiakastestaustarpeisiin rakennettu huippuluokan sähkötestauslaboratorio jossa pystytään monipuolisesti testaamaan maksimissaan 4MW UPS järjestelmiä.