(Poistunut julkaisusta)

Kokoonpanotyöntekijöitä asiakkaillemme Vaasaan
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.4.2018Työn kuvaus:
  Kiinnostaako sinua kokoaikainen työ teollisuudessa? Oletko tunnollinen tekijä, joka on valmis ahertamaan 2-vuorotyössä? Mikäli sinulla on hyvän asenteen lisäksi aiempaa kokemusta tuotantotyöstä tai alaan liittyvä koulutus, olet jo lähellä seuraavaa työpaikkaasi!
 
Tarjoamme monipuolisia tehtäviä teollisuuden kokoonpanotehtävissä asiakasyrityksissämme. Työsuhteet ovat eripituisia määräaikaisuuksia, joista voi hyvinkin poikia myös pitkäaikaisempi työsuhde. Sinut perehdytetään tehtäviin, joten kaikkein tärkeintä on halu oppia ja oma-aloitteinen työskentelytapa. Alan koulutuksesta tai aiemmasta kokemuksesta on toki kovasti hyötyä.
 
Työt voivat alkaa todella pikaisestikin, joten ethän aikaile hakemuksen jättämisen kanssa. Se tapahtuu osoitteessa www.adecco.fi. Kirjoita hakemustekstiin miksi olet kiinnostunut teollisuuden alan tehtävistä ja millainen olet työntekijänä. Lataa järjestelmäämme myös CV:si. Lisätietoja tehtävistä antaa Susanna Kytöharju, p. 040 182 6540, susanna.kytoharju@adecco.fi ja Pauliina Rintala, p. 040 149 5197, pauliina.rintala@adecco.fi.

Asiakkaan tehtävänimike:  Kokoonpanotyöntekijä


Sijainti:  VAASA


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Susanna Kytöharju


Toimipaikka:  Vaasa