(Poistunut julkaisusta)

Kokoonpanotyöntekijöitä asiakasyrityksiimme Vaasaan
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2019Työn kuvaus:
  Uusi vuosi ja uudet haasteet työrintamalla mielessä? Mikäli sinulla on reipas ote, rautainen työmotivaatio ja mielenkiintoa työskennellä erilaisissa kokoonpanotehtävissä, etsimme ehkä juuri sinua!
 
Voit olla jo teollisuudessa työskennellyt vanha konkari tai vielä kokemattomampi tekijä. Tekninen peruskoulutus tai aiempi kokemus nopeuttaa perehtymistä uusiin tehtäviin, mutta valinnoissa painotamme erityisesti tunnollisuutta ja halua oppia uutta. Työtä tehdään yhdessä muiden kanssa, joten toivomme joustavuutta ja positiivista asennetta.
 
Haemme juuri nyt teollisuuden alan asiakasyrityksillemme kokoonpanotyöntekijöitä eri pituisiin määräaikaisuuksiin. Määräaikaisuudet voivat olla kuukaudesta noin puoleen vuoteen. Vuoromallit ovat pääasiassa 2- ja 3-vuorotöitä. Saat kattavan perehdytyksen työhösi asiakasyrityksissämme. Työt sijaitsevat Vaasan alueella ja jotkut työt voivat olla fyysisiäkin, joten toivomme että pystyt tekemään työtä jossa liikutaan ja seisotaan paljon.
 
Meille Adeccolaisille vuokratyöntekijöidemme työsuhteista huolehtiminen on sydämen asia. Jokaisella vuokratyöntekijällämme on oma yhteyshenkilö, joka auttaa henkilökohtaisesti kaikissa asioissa. Hakuja ja työsuhteita hoitavat tiimimme henkilöstökonsultit Pauliina Rintala (p. 040 1495197) ja Susanna Kytöharju (p. 040 1826540) sekä osa-aikainen HR Traineemme Samuli Mäki-Rajala (p. 040 6711446).
 
Haethan paikkaa jättämällä hakemuksesi ja CV:si osoitteessa www.adecco.fi. Mainitsethan hakutekstissä palkkatoiveesi, milloin pystyisit aloittaa työt ja millaista vuorotyötä pystyt tekemään. Hakua käydään läpi myös hakuajan kuluessa ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Viimeinen hakupäivä on 27.1.2019.
 
 

Asiakkaan tehtävänimike:  Kokoonpanotyöntekijä


Sijainti:  VAASA


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Susanna Kytöharju


Toimipaikka:  Vaasa