Kokoonpanotyöntekijöitä Arctic Machine Oy:lle
Go On Jyväskylä

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 22.7.2021

Arctic Machine Oy on ympärivuotiseen käyttöön suunniteltujen tienhoitoautojen ja tienhoitolaitteiden valmistaja. Arctic Machine tarjoaa tuotteitaan tiekäyttöön, rautateille ja lentokentille. He ovat ainoa Pohjois-Eurooppalainen valmistaja, joka pystyy varustelemaan kokonaisen tienhoitoauton omilla laitteillaan ympärivuotiseen käyttöön. Arctic Machine Oy on osa Aebi Schmidt Groupia.

Etsimme asiakasyrityksellemme Arctic Machine Oy:lle KOKOONPANOTYÖNTEKIJÖITÄ elokuussa alkavaan sesonkiin!

Työssäsi toimit tienhoitolaitteiden kokoonpano- ja asennustehtävien eri vaiheissa. Työnkuvasi muokkautuu aiemman kokemustaustasi mukaan, joten voit olla aloittelija, tai jo pidempään raskaankaluston parissa työskennellyt ammattilainen.

Odotamme sinulta:
- Työ- ja/tai harrastustaustaa samankaltaisista tehtävistä
- Tiimityötaitoja
- Aktiivista ja oma-aloitteista työotetta
- Mahdollisuutta työskennellä kahdessa vuorossa

Eduksi katsotaan kone- tai ajoneuvoasentajan koulutus sekä kuvien lukutaito. Lisäksi aiempi kokemus sähkö- ja hydrauliikka asennuksista katsotaan eduksi!

Kiinnostaisiko sinua päästä työskentelemään kansainväliseen, mutta kotimaiseen vientiyritykseen, joka on alallaan Euroopan paras ja jonka laitteissa oleva teknologia, äly, softa ja tiedonkeruuratkaisut ovat aivan omaa luokkaansa? Tarjoamme määräaikaisen työsuhteen sesongin ajaksi GoOn: kautta, jonka jälkeen jatkosopimus on mahdollinen. Jos koet olevasi etsimämme tekijä, jätäthän Go On:n nettisivujen kautta hakemuksesi viimeistään 8.8.2021. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Jyväskylän HR-asiantuntija Emmi Leppänen, 0443346292, emmi.leppanen@go-on.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1478782
  • Tehtäväalue: Metalliteollisuus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 8.8.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Jyväskylä