Kokoonpanotyöntekijä
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 1.5.2021

Haemme Imatralle

kokoonpanotyöntekijöitä

Haemme uudistuotantoa tekevälle ja lämmitysjärjestelmien parissa toimivalle asiakasyrityksellemme tuotantotyöntekijöitä kokoonpanotehtäviin.

Tehtävään ei vaadita erityistä pohjakoulutusta, mutta eduksesi on ammattitutkinto alalta, jossa tarvitaan käden taitoja. Hyvän pohjan tehtävään saa esimerkiksi sähköasentajan ja ajoneuvoasentajan ammattikoulutuksesta tai vastaavista taidoista. Tehtävässä onnistumisen edellytys on tarkkuus ja aktiivinen ja positiivinen ote työhön. Työ on itsenäistä, mutta tuotantotilassa tehdään osittain tiimityötä.

Tarjoamme modernin ja siistin työympäristön, mahdollisuuden olla mukana tekemässä energiatehokkaita lämmitys- ja jäähdytysratkaisuja. Pääset mukaan hyvään työtiimiin, jossa saat myös kattavan perehdytyksen työtehtäviin.

Toivomme, että sinulla on oma auto käytössäsi työpaikan sijainnin vuoksi. Työt tehdään maanantaista perjantaihin kahdessa vuorossa klo 6 – 14 ja klo 14 – 22. Työtä on aluksi tarjolla kolme - neljä kuukautta, mutta tehtävään etsitään henkilöitä, jolla on mahdollisuus jatkaa töitä kesän yli ja tarvittaessa vakinaistua yritykseen.

Hae tehtävää täyttämällä hakemus osoitteessa www.eezy.fi ja klikkaa ko. työpaikkaa.

Lisätietoa tehtävästä antaa ma – pe klo 8-16 Hanna Anttonen puh. 040 307 5604,
hanna.anttonen@eezy.fi.

Eezy Oyj:n visiona on olla Suomen merkittävin työelämän uudistaja, joka luo onnistuneita työkokemuksia tarjoamalla henkilöstöpalveluita ja kevytyrittäjyyttä sekä laajan kirjon työelämän asiantuntijapalveluita. Eezy on valtakunnallisesti paikallinen – yhtiö työllistää vuosittain yli 20 000 ihmistä ja palvelee tuhansia asiakkaita. Yhtiön osake noteerataan Helsingin pörssissä. Ketjuliikevaihto vuonna 2020 oli 280 miljoonaa euroa ja tavoitteena on olla toimialan markkinajohtaja.

 

 

 

 

 


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1451370
  • Tehtäväalue: Kaupan ala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 10.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Etelä-Karjala, Imatra, Parikkala, Rautjärvi, Ruokolahti