(Poistunut julkaisusta)

Kokoonpanotyöntekijä
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.11.2020

Haemme asiakkaallemme Leppävirralle kokoonpanotyöntekijää.

Työtehtävät pitävät sisällään kokoonpano- ja viimeistelytehtäviä. ICT- tai sähköpuolen koulutusta tai kokemusta eduksi, mutta ei välttämätön. Tärkeintä on huolellinen ja motivoitunut työskentelyote. Työ vaatii sorminäppäryyttä ja tarkkuutta. Työtehtäviin perehdytetään.

Hakijalta toivotaan valmiutta 3-vuorotyöhön.

Tarjoamme alkuun määräaikaisen työsuhteen RTK-henkilöstöpalvelun työntekijänä, jonka jälkeen on mahdollisuus työllistyä asiakkaan työntekijäksi.

Palkkaus teknologiateollisuuden TES mukaisesti.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

RTK-henkilöstöpalvelun työntekijänä saat käyttöösi kattavat työterveyshuoltopalvelut sekä kulttuuri- ja liikuntasetelit tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla.

Lisätietoja tehtävään liittyen antaa rekrytointivastaava Mari Laitinen, puh./WA/SMS 044 412 4279 tai mari.laitinen@rtkhenkilostopalvelu.fi. 

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.