(Poistunut julkaisusta)

Kokoonpanotyöntekijä
Screentec Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.9.2020

Screentec valmistaa käyttöliittymiä vaativiin olosuhteisiin. Sen tuotteita käytetään kohteissa, joissa kulutus on kovaa ja toimintavarmuus ehdoton vaatimus: liikenteessä, turvajärjestelmissä, sairaaloissa, ajoneuvoissa ja teollisuudessa. Yli kymmenen vuoden ajan Screentec on soveltanut painetun elektroniikan osaamistaan ja kokemustaan valmistaessaan kertakäyttöisiä lääkinnällisiä elektrodeja asiakkaille sekä diagnostisiin että terapeuttisiin tarkoituksiin.

Tämänhetkisen maailmanlaajuisen kriisin vuoksi Screentec on aloittanut myös kertakäyttöisten suojavarusteiden valmistuksen vastatakseen terveydenhuollon kovaan kysyntään. Taustalla on vahva viesti hoitoalan erilaisten kertakäyttötuotteiden saatavuudesta ja riittävyydestä.

Toiminnan kasvaessa haemme nyt Screentecille
KOKOONPANOTYÖNTEKIJÖITÄ

Työ alkaa sopimuksen mukaan syys-lokakuun aikana. Työaika on tarvittaessa töihin kutsuttava ja valmius vuorotyöhön on oltava. Haemme työntekijöitä, jotka voivat sitoutua tarpeen vaatiessa pidempäänkin työsuhteeseen. Aiempaa kokemusta kokoonpanotehtävistä tai jotain tiettyä koulutusta ei vaadita, sillä saat hyvän opastuksen tehtäviisi.

Kokoonpanotyöntekijän tehtävässä sorminäppäryys, ahkeruus ja hyvä asenne ovat tärkeintä. Työ vaatii lisäksi rutiininsietokykyä ja halua päästä annettuihin tavoitteisiin. Tehtävän palkkaus on Teknologiateollisuuden työehtosopimuksen TVR1 mukainen 9,12 €/h + lisät.

Ensimmäinen askeleesi kohti uusia haasteita on jättää työhakemus sivujemme www.adecco.fi kautta ja tuoda paras osaamisesi esille viimeistään 21.09.2020. Liitä hakemukseen myös CV. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Annukka Sulonen, annukka.sulonen@adecco.fi, p. 040 687 2632.