(Poistunut julkaisusta)

Kokoonpanotyöntekijä
GE Healthcare

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.6.2020

GE Healthcarella on Helsingissä terveydenhuollon laitteita valmistava tehdas. Helsingin tehtaassa valmistetut tuotteet toimitetaan asiakkaille ympäri maailmaa päivittäin, missä ne auttavat elämän tärkeillä hetkillä.

Etsimme nyt asiakkaamme GE Healthcaren toimeksiannosta reippaita tuotantotyöntekijöitä kokoonpanotehtäviin Vallilaan. Työt alkavat heinäkuun alussa, ja työsuhde on määräaikainen syyskuun loppuun asti.

Työssä kootaan sairaalakäyttöisiä monitoreita ja moduuleita, joten työtehtävissä pärjääminen edellyttää rutiininsietokykyä, tarkkuutta sekä huolellista työskentelyotetta. Emme edellytä aikaisempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä, vaikkakin ne katsotaan eduksi. Pääasia on että sinulla on hyvä keskittymiskyky ja pystyt työskentelemään myös pikkutarkkojen komponenttien kanssa.

Työtä tehdään arkipäivisin, mutta välillä saattaa olla myös viikonloppuvuoroja tarjolla. Työtä tehdään 3-vuorotyönä, ja työtunteja kertyy viikossa 40h/vko.

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme tehtävän heti sopivien henkilön löydyttyä. Toimi siis nopeasti ja lähetä hakemuksesi osoitteessa www.adecco.fi ja liitä mukaan ansioluettelosi. Lisätietoja tehtävästä antaa HR-konsultti Mari Haapala, sähköpostitse mari.haapala@adecco.fi tai numerosta 040 845 1012.