(Poistunut julkaisusta)

Kokoonpanotyöntekijä
Lisäpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.3.2020

Haemme metallialan asiakasyrityksellemme

Kokoonpanotyöntekijöitä

Kyseisistä töistä ei tarvitse olla kokemusta, tärkeimpänä hakijalta katsotaan sosiaalisuutta, kykyä omaksua uusia työtehtäviä sekä hyvää asennetta. Sinut perehdytetään tehtäviisi työpaikalla.

Kyseisissä töissä on mahdollista työllistyä pidemmäksikin aikaa.  

Katsomme eduksi työturvallisuuskortin (myöskin muut mahdolliset pätevyyskortit)

Ajokortti ja oma auto on työhön liikkumisen kannalta hyödyllinen, mutta ei pakollinen.

Mikäli kiinnostuit paikasta, Jätä hakemuksesi ja kerro miksi juuri sinä sopisit tähän tehtävään. Hakuaika päättyy 31.3.2020

---

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen.