(Poistunut julkaisusta)

Kokoonpanotyöntekijä
Porkka Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.1.2020
Etsimme nyt KOKOONPANOTYÖNTEKIJÄÄ asiakkaallemme Porkka Finland Oy Ylöjärven tehtaalle kokoaikaiseen ja alkuun määräaikaiseen työsuhteeseen. Tehtävässä on mahdollisuus vakinaistumiseen!

Työ on tilauskohtaisesti asiakkaille räätälöitävien kylmä- ja pakastehuoneiden eriste-elementtien valmistusta / kokoonpanoa. Työtä tehdään arkipäivisin kahdessa vuorossa klo 6-14 ja klo 14-24 (iltavuoroviikolla perjantai on vapaapäivä).

Edellytämme hakijalta:
- Oma-aloitteisuutta
- Motivaatiota työn tekoon ja uuden oppimiseen
- Tarkkuutta, sillä tuotteita tehdään mittatilaustyönä

Eduksesi katsotaan:
- Kuvienlukutaito
- Aikaisempi kokemus kokoonpano- / tuotantotöistä

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian oheisesta linkistä. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Pirkanmaan HR-asiantuntija Ninni Virolainen p. 0400 180 952 (arkipäivisin klo 8-16).

Porkka Finland Oy on kansainvälisesti tunnettu suomalainen kylmälaitteiden suunnittelija sekä valmistaja ja kuuluu Festivo -konserniin, joka on suomalainen kylmälaitevalmistaja. Festivo on erikoistunut korkealaatuisiin, kotitalouksille sekä ammattikäyttäjille, kuten ravintoloille, vähittäiskaupan toimijoille ja terveydenhuollon ammattilaisille suunnattuihin tuotteisiin.

Porkka Finland Oy http://porkka.com https://www.youtube.com/channel/UCGfG7NtCX2sY-_4ff0Sj_Qg