(Poistunut julkaisusta)

Kokoonpanotyöntekijä
VPS Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.1.2020
Etsimme asiakkaallemme Paimioon kokoonpanotyöntekijää metsäkoneiden nostureiden ja kahmareiden valmistukseen. Tarjolla pitkäaikainen kokopäiväinen työsuhde vakaalla työnantajalla.

Kokoonpanijana pääset vastaamaan monipuolisista metallialan työtehtävistä - työ pitää sisällään kokoonpanotyötä ja siihen liittyviä viimeistelytöitä. Toimenkuva täsmentyy hakijan osaamisen ja mielenkiinnon mukaan. Arvostamme aikaisempaa kokemusta vastaavista metallialan töistä.

Olet etsimämme henkilö, jos olet oma-aloitteinen, huolellinen ja kykenet työskentelemään niin itsenäisesti kuin osana tiimiä. Osaat myös lukea 2D-kokoonpanokuvia. Toivomme reipasta ja positiivista asennetta sekä kiinnostusta alaa kohtaan.

Asiakasyrityksemme on alansa johtava toimija ja pystyy tarjoamaan mielenkiintoisen työympäristön lisäksi kilpailukykyisen palkkauksen. Yritys sijaitsee Paimiossa, joten oman auton käyttö lähes välttämätöntä. Työtä tehdään pääasiassa 1-vuorossa, mutta olethan valmis myös satunnaiseen 2-vuorotyöhön.

Käsittelemme hakemuksia päivittäin ja aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Hae paikkaa täyttämällä hakemuksesi osoitteessa www.vps.fi tai oheisen linkin kautta. Lisätiedusteluihin vastaa VPS Henkilöstöpalvelun yhteyspäällikkö Jasmina Vaakanainen, puh. 050 363 7050.