(Poistunut julkaisusta)

Kokoonpanotyöntekijä
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2020

Etsimme yhteistyökumppanillemme kahta osaavaa KOKOONPANOTYÖNTEKIJÄÄ.

Työsuhteet ovat kokoaikaisia, noin 3 kuukauden määräaikaisia työsuhteita jotka solmitaan Adeccon ja työntekijän välille. Työ alkaa mahdollisimman pian.

Työ on suojareletuotteiden kokoonpanoa, jota tehdään 2-vuorotyössä. Mahdollisuus 3-vuorotyöhön on myös eduksi. Etsimme henkilöitä, joilla on jo kokemusta kokoonpanotyöstä ja/tai koulutus alalta. Sopiva koulutus on esimerkiksi sähköpuolen ammattikoulututkinto tai vastaava. Arvostamme myös aiempaa työkokemusta teollisuudesta.

Tarjoamme mahdollisuuden pitkäaikaiseenkin työhön osaaville tekijöille. Pääset työskentelemään vakaassa, kansainvälisessä yrityksessä hyvillä työvälineillä siistissä, turvallisessa ympäristössä.

Hakijoilta edellytämme tunnollisuutta, luotettavuutta ja joustavaa tiimityöhenkeä. Työturvallisuusmääräysten noudattaminen on työssä erittäin tärkeää. Voimassaolevat työturvakortit katsotaan eduksi. Kielitaitovaatimuksena on sujuva suomenkielen taito. Huolellinen työote ja tarkkuus auttaa hyvin paljon työn tekemisessä.

Jos kiinnostuit, hae tehtävää heti Adeccon verkkosivujen kautta osoitteessa www.adecco.fi. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Adeccon henkilöstökonsultilta Susanna Kytöharjulta (p. 040 182 6540, susanna.kytoharju@adecco.fi). Hakuaika päättyy 22.1.2020, mutta hakijoita käsitellään hakuajan kuluessa ja tehtävät täytetään heti kun sopivat osaajat löytyvät.