(Poistunut julkaisusta)

Kokoonpanotyöntekijä
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.12.2019

Etsimme automaatioteollisuuden parissa toimivalle asiakkaallemme kokoonpanotyöntekijää.

Edellytämme hakijalta huolellisuutta ja tarkkuutta työssä, sekä kykyä tehdä korkeaa laatua vaativaa kokoonpanotyötä käsin. Kykenet tekemään toistettavaa työtä ja pidät sitä mielekkäänä. Arvostat laadukasta lopputulosta ja kannat vastuun omasta työstäsi ja sen laadusta. Olet oma-aloitteinen tiimipeluri ja vastaat omalta osaltasi tiimin lopputuloksesta. Odotamme joustavuutta työaikojen suhteen.

Työaika sijoittuu liukuvasti kello 6-18 välille ja viikoittainen työaika on 37,5h. Palkkaus teknologiateollisuuden työehtosopimuksen mukainen. Työt alkavat heti sopivan hakijan löydyttyä ja kestävät ainakin vuoden loppuun asti, mahdollisuudet jatkoon kuitenkin erittäin hyvät.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.