(Poistunut julkaisusta)

Kokoonpanotyöntekijä
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.11.2019

Etsimme asiakkaallemme Joroisiin hitsaustaitoista kokoonpanotyöntekijää ohutlevyelementtien tuotantoon.

Tehtävät sisältävät tuotteiden kokoonpanoa hitsaamalla ja käsityökaluilla sekä laadunvalvontaa ja tarkistusta.
Huolellisuus ja tarkkuus ovat avainasemassa tehtävien hoidossa. Koulutustaustaltasi voit olla esimerkiksi kone- ja metallitekniikan tai asennuspuolen käynyt tekijä. Työkokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi.

Työtä tehdään pääsääntöisesti yhdessä vuorossa arkipäivisin, mutta tekijöiltä edellytetään myös valmiutta työskennellä tarvittaessa kahdessa vuorossa.

Etsimämme henkilö on oikean työasenteen omaava, joka pystyy perehdytyksen jälkeen itsenäiseen, ripeään ja tuottavaan työhön. Toivomme innostusta ja motivaatiota työssä kehittymiseen sekä hyviä tiimityö- ja vuorovaikutustaitoja.

Tarjoamme alkuun määräaikaisen kokopäivätyön RTK-Henkilöstöpalveluiden työntekijänä, josta mahdollisuus työllistyä jatkossa asiakasyritykseen.

Palkkaus teknologiateollisuuden työehtosopimuksen mukainen.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta pikaisesti.

Lisätietoja hakuun liittyen antaa rekrytointivastaava Mari Laitinen, puh./WA/SMS 044 412 4279 tai mari.laitinen@rtkhenkilostopalvelu.fi.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.