(Poistunut julkaisusta)

Kokoonpanotyöntekijä
ABB Oy Distribution Solutions

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.10.2019

Etsimme yhteistyökumppanillemme ABB Oy:lle Distribution Solutions -yksikköön

KOKOONPANOTYÖNTEKIJÖITÄ

määräaikaiseen projektityöhön vuoden 2019 loppuun saakka.

ABB:n Distribution Solutions -liiketoimintalinja Suomessa kehittää, valmistaa, myy ja markkinoi sähkönjakeluverkon suojareleitä sekä ohjaus-, automaatio- ja valvontalaitteita.

Sähköverkon vikatilanteissa suojarele havaitsee vian, viestii siitä eteenpäin ja suojaa näin ihmishenkiä ja laitteita edistäen samalla sähkönsaannin luotettavuutta. Suojareleiden lisäksi Vaasassa sijaitsevan tehtaan kärkiosaamista ovat kaukokäytön ohjaus- ja valvontalaitteet, jotka ovat laajasti käytössä energiayhtiöissä ja teollisuudessa myös Suomessa. Tutustu yritykseen osoitteessa https://new.abb.com.

Työ on suojareletuotteiden alkukokoonpanoa. Toivomme hakijoilta mahdollisuutta tehdä sekä 2- että 3-vuorotyötä, tunnollisuutta ja luotettavuutta. Työturvallisuusmääräysten noudattaminen on työssä ehdottoman tärkeää. Eduksi katsomme aiemman työkokemuksen teollisuudesta ja alan koulutuksen, mutta ne eivät ole välttämättömiä. Toivomme hakijoilta täsmällisyyttä ja reipasta ja joustavaa asennetta työntekoon. Voimassaoleva työturvallisuuskortti on myös hyödyksi.

Tarjoamme mahdollisuuden kartuttaa teollisuuden työkokemusta ja osaamista arvostetun ja luotettavan työnantajan palveluksessa. Työhön perehdytetään huolellisesti. Työsuhde solmitaan työntekijän ja Adeccon välille. Työ alkaa mahdollisimman pian, sopimuksen mukaan.

Mikäli olet halukas tarttumaan työhön ABB:llä loppuvuoden ajaksi, hae paikkaa heti jättämällä yhteystietosi ja työhistoriasi sisältävän CV:si Adeccon verkkosivujen kautta (www.adecco.fi). Hakuaikaa on lokakuun 2019 loppuun, mutta käsittelemme hakua jo hakuajan kuluessa, joten toimithan nopeasti. Voit myös soittaa hakua hoitaville Adeccon henkilöstökonsulteille Susanna Kytöharjulle (p. 040 182 6540) tai Pauliina Rintala-Dimicille (p. 040 149 5197).