(Poistunut julkaisusta)

Kokoonpanotyöntekijä
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.8.2019
Toimenkuva
Haemme Itä-Tampereella sijaitsevalle rakennustuoteteollisuuden alalla toimivalle asiakkaallemme kokoonpano/tuotantotyöntekijää kokopäiväiseen työsuhteeseen. Työsuhde alkaa VMP Varamiespalvelun kautta, mutta työntekijällä on mahdollisuus rekrytoitua asiakkaan omille kirjoille. Asiakkaamme valmistamiin tuotteisiin kuuluvat muun muassa lasiovet, tilanjakajat, siirto- ja taittoseinät sekä murtosuojat. Kokoonpanija tulee työskentelemään näiden tuotteiden kokoonpanotehtävissä siisteissä tuotantotiloissa hyvien kulkuyhteyksien päässä Tampereella.
Odotamme sinulta
Koottavat elementit ja tuotteet ovat suurehkoja, joten toivomme hakijoilta hyvää fyysistä kuntoa. Olet mielellään kerännyt jo työkokemusta kookkaampien tuotteiden kokoonpanosta, loppuvarustelusta tai asennuksesta. Olet tottunut käyttämään työkaluja.

Persoonana olet luotettava ja työskentelet mielellään muutaman henkilön työtiimissä. Teet huolellista työtä ja olet valmis oppimaan useita työtehtäviä, mahdollisesti asennustehtäviäkin.
Koulutus ja työkokemus
Sinulta voi löytyä kokoonpanotyötä tukeva koulutus, mutta tärkeämpänä pidämme oikeaa asennetta ja mahdollisuutta sitoutua kokoonpanijan työpaikkaan pitkäaikaisesti.
Muut tiedot
Työaika on arkisin klo 7.00-15.30 ja työsuhteessa noudatetaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta. Työstä maksetaan tuntipalkka ja voit esittää paikkaa hakiessasi palkkatoiveesi.

Jätä hakemuksesi osoitteessa www.vmp.fi ja linkitä hakemuksesi tähän paikkaan. Liitä mukaan myös CV sille varattuun kohtaan. Jos sinulta löytyy jo profiili voit merkitä tämän paikan kiinnostavaksi. Toimithan nopeasti, koska haastattelemme sopivia ehdokkaita jo hakuajan aikana.

Lisätietoja antaa tarvittaessa arkisin klo 13-15 Jani Rajala, p. 0403075205.
Kesto
6kk, mahdollisuus vakituiseen
Lisätietoja
Jani Rajala, jani.rajala@vmp.fi, 040 3075205
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 21.08.2019 mennessä.