(Poistunut julkaisusta)

Kokoonpanotyöntekijä
Laukamo Group Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.8.2019
LAUKAMO-Yhtiöt on suomalainen sopimusvalmistaja, joka tarjoaa laajan valikoiman ratkaisuja asiakkaiden tarpeisiin neljällä eri liiketoiminta-alueella. Tarjoamme sopimusvalmistuspalveluja elektroniikan, ruiskuvalun, nestemäisen silikonin ja ohutlevyn osalta tuotesuunnittelusta asiakastoimitukseen. Omia tuotteita tarjoamme televerkon rakentamiseen ja konesaleihin. Toimintamme on laatusertifioitu ja olemme sitoutuneet jatkuvaan kehitystyöhön. Toimimme eettisesti ympäristönäkökohdat huomioiden ja tavoitteemme on vähentää omaa hiilijalanjälkeämme. Keskeisenä toimintaperiaatteena operatiivisen toiminnan kehittämisessä noudatetaan LEAN-filosofiaa.

Nyt haemme ohutlevytehtaallemme Somerolle hyvän fyysisen kunnon ja työhöntarttuvan asenteen omaavia KOKOONPANOTYÖNTEKIJÖITÄ.

Työtehtäviin kuuluu liimaamista ja niittaamista paineilmatyökaluilla. Työ tehdään parityönä. Odotamme valmiutta 2-vuorotyöhön ja reipasta asennetta. Arvostamme työkokemusta, mutta huomioimme haussa myös työuransa alussa olevat ja vasta valmistumassa olevat hakijat. Työ sopii projektiluonteisuutensa vuoksi hyvin esimerkiksi välivuotta opinnoista pitävälle tai tammikuussa 2020 armeijaan menossa oleville työnhakijoille.

Projektityöntekijöiden haussa yhteistyökumppanimme on VPS Henkilöstöpalvelu. Työpaikan hakulomake on täytettävissä www.vps.fi -sivuilla 18.8.2019 asti. Täytä hakemus mahdollisimman pian oheisesta linkistä tai osoitteessa www.vps.fi, voit halutessasi liittää lomakkeeseen vapaamuotoisen hakemuksen ja ansioluettelon. Hakuun liittyvät kysymykset p. 02 527 8900 tai sähköpostitse salo@vps.fi. Mikäli olet jo täyttänyt VPS:n sähköisen hakulomakkeen, käy liittämässä se tunnuksillasi tähän paikkaan.

Tervetuloa rekrytapahtumaan Somerolle keskiviikkona 14.8.2019 klo 13.30-15.30 Laukamo Yhtiöiden tiloissa osoitteessa Teollisuustie 1B (ruokala), Somero. Rekrytapahtumassa pääset tutustumaan työpaikkoihin. Ohjelmassa yritysesittely, tehdaskierrokset ja kahvit klo 14:00, 14:30 ja 15:00. Tervetuloa kertomaan omaan työnhakuusi liittyvistä toiveista!