(Poistunut julkaisusta)

Kokoonpanotyöntekijä
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.11.2018

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Etsimme Janakkalan seudulla sijaitsevaan asiakasyritykseemme kokoonpanotyöntekijää pintakäsittely- ja kokoonpanotehtäviin.

Asiakasyrityksemme on pitkään alalla toiminut teknologiateollisuuden yritys.

Toivomme hakijan olevan ripeäkätinen ja fyysisesti hyvässä kunnossa. Aiempi kokemus pintakäsittely- ja kokoonpanotehtävistä tai muista metallialan tehtävistä katsotaan eduksi. Hyvät kädentaidot edesauttavat tässä työssä menestymistä, joten kädentaitoja vaativat vapaa-ajan harrastukset korvaavat mainiosti mahdollisesti vähäistä työkokemusta.

Työsuhde alkaa loppuvuoden 2018 aikana noin 3-4 kuukauden määräaikaisena työsuhteena, mutta hyvällä tekijällä on mahdollisuus työllistyä asiakasyrityksemme kirjoille määräaikaisuuden päätyttyä.

Mikäli kiinnostuit, täytä hakemuksesi palkkatoiveineen kotisivujemme kautta, tai lähesty meitä halutessasi hakemuksellasi sähköpostitse.

Lisätietoja tehtävästä antavat:

Asiakkuuspäällikkö Lasse Lehtinen. puh. 040 676 2121 / lasse.lehtinen@workpower.fi

HR-konsultti Mira Salomaa, puh. 045 132 0405 / mira.salomaa@workpower.fi