(Poistunut julkaisusta)

Kokoonpanotyöntekijä
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.10.2018

Olemme aidosti välittävin, vuodesta 2003 asti toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita juuri meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Haemme asiakkaallemme Laitilaan kokoonpanotyöntekijää teollisuuteen.

Työtehtäviisi kuuluu mm. levystä ja profiileista valmistettujen tuotteiden kokoonpano osaamisesi mukaan. Tehtävässä katsotaan eduksi aiempi kokemus kokoonpanotyöstä, muu metallialan kokemus tai koulutus. Sorminäppäryys ja tarkkuus ovat eduksesi. Olet myös käyttänyt yleisimpiä työkaluja aiemmin.

Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Työsuhde on alkuun määräaikainen, mutta sinulla on mahdollisuus pitkään työsuhteeseen suoraan asiakkaan kirjoilla. Työtä tehdään pääasiassa kahdessa vuorossa.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi pian. Kerro hakemuksessa osaamisestasi sekä liitä mukaan palkkatoiveesi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja
Henkilöstöassistentti Jenni Raitanen
jenni.raitanen@workpower.fi

Avainsanat: kokoonpano, kokoonpanotyöntekijä, vuorotyö, kokoaikatyö