(Poistunut julkaisusta)

Kokoonpanotyöntekijä
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2018

Haemme asiakkaallemme Steel Mastersille KOKOONPANOTYÖNTEKIJÄÄ pitkäaikaiseen työsuhteeseen Mynämäelle.

Steel Master yhtiöt toimittavat ratkaisuja prosessi-, meri- ja energiateollisuuden tarpeisiin. Konserni kuuluu oman alansa kärkiosaajiin. Toiminta perustuu hyvään laatuun, tehokkuuteen ja joustavuuteen. Steel Master-yhtiöiden henkilöstön määrä on noin 80. Konserniin kuuluvat Steel Master Finland Oy Mynämäellä sekä Steel Master Marine Oy Littoisissa.

Etsimme oma-aloitteista ja asennetta omaavaa henkilöä monipuoliseen kokoonpanotyöhön metalliteollisuuteen.

Tehtäviisi kuuluu mm. kokoonpano-, pakkaus- ja viimeistelytyöt.

Toivomme hakijalta hyvää konepiirustusten lukutaitoa, hahmotuskykyä ja kykyä toimia itsenäisesti työssä. Lisäksi hakijan on kyettävä työskentelemään virtauskaavioiden kanssa. Työ on tarkkaa ja sen vuoksi aiempi kuvien lukutaito, joko koulutuksen tai aiemman työkokemuksen myötä hankittuna vaaditaan.

Edellytämme metallialan koulutusta ja työkokemusta (metallin perusteiden tuntemus ja hallinta) sekä englannin kielen taitoa.

Tarjoamme monipuolisen työn, jossa pääset kehittymään ja haastamaan itseäsi. Työ on aluksi määräaikainen, jonka jälkeen on tarkoitus vakinaistua asiakasyritykseen. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Jos sinulla on tarkka työote, asenne työntekoon kunnossa ja intoa takaraivossa, olet luultavasti juuri etsimämme henkilö!

Kiinnostuitko? Täytä hakemuksesi viimeistään 30.9.2018 oheisen linkin kautta tai osoitteessa www.personalhuset.fi. Voit täydentää sähköistä hakemustasi liittämällä siihen CV:si. Haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana.

Löydät meidät myös Facebookista: https://www.facebook.com/personalhusetfinland

Personalhuset Staffing Group on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavia henkilöstöpalvelualan yrityksiä. Meillä on yli 40 toimipaikkaa Pohjoismaiden alueella. Henkilöstövuokrauspalveluiden lisäksi tuotamme rekrytointipalveluja sekä konsultointi- ja muutosvalmennuspalveluita. Laatu ja innostus ovat olennainen osa palveluitamme, tapasit meidät sitten missä tahansa. Me haluamme olla ratkaiseva osa asiakkaidemme menestystarinaa! www.personalhuset.fi

Personalhuset Staffing Group on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Auktorisoidut henkilöstöpalveluyritykset ja tiedot auktorisoinnin edellytyksistä löytyvät osoitteesta http://www.hyvatyopaikka.fi/.