(Poistunut julkaisusta)

Kokoonpanotyöntekijä
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.8.2018

Etsimme kokoonpanotyöntekijää sähkökeskusten valmistuksen pariin.

Tarjolla on erinomainen työmahdollisuus ahkeralle ja käsistään näppärälle työntekijälle. Etsimme työntekijää pitkäaikaiseen työsuhteeseen Liedon Tuulissuolla sijaitsevaan asiakasyritykseemme. Työtä tehdään päivävuorossa joustavin työajoin, jolloin sinulle jää aikaa myös vapaa-ajan harrastuksille.

Asiakasyrityksemme valmistaa työmaakeskuksia ja teollisuuden pistorasiakeskuksia vaativiin käyttökohteisiin. Yrityksellä on yli 20 vuoden kokemus alalta, joten sinulla on mahdollisuus hypätä alan todellisten asiantuntijoiden matkaan ja kehittää omaa osaamistasi alan työtehtävissä.

Olet sopiva henkilö tehtävään, jos sinulla pysyvät yleisimmät käsityökalut käsissä ja työskentelet huolellisesti mutta ripeästi. Saat tehtävääsi hyvän perehdytyksen ja kokeneempien työntekijöiden tuki on aina lähelläsi. Tärkeintä on oikea asenne, halu oppia ja kyky tehdä töitä itsenäisesti.

Eduksesi laskemme kokemuksen vastaavista sähköalan kokoonpanotöistä sekä sähköalan koulutuksen.

Työtehtävät alkavat sopimuksen mukaan heinä-/elokuun vaihteessa, mutta valitsemme henkilöt heti sopivien löydyttyä joten haethan nopeasti. Työsuhde alkaa määräaikaisena, mutta hyvin hoidetun työn jälkeen tavoite on, että työllistyt suoraan asiakasyritykseemme. Palkkaus määrittyy Teknologiateollisuuden TES:n mukaisesti.

Lisätietoja tehtävästä antaa Baronan Miika Lähteenkorva, puh. 050 400 3817.