(Poistunut julkaisusta)

Kokoonpanotyöntekijä
Metso

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.7.2018

Tehtävästä

Haemme Vantaan venttiilitehtaallemme vakituiseen työsuhteeseen kokoonpanotyöntekijää venttiilinohjainten valmistusprosessiin.

Pääasiallisiin tehtäviisi kuuluu hienomekaanista kokoonpanoa, testausta ja laadun tarkkailua. Tiimissämme työskennellään kahdessa vuorossa.

 

Odotamme

Odotamme sinulta soveltuvaa koulutustaustaa sekä mielellään aikaisempaa kokemusta kokoonpanotyöstä. Ennen kaikkea sinulla on reipas ja positiivinen asenne työhön. Olet kehittymishaluinen ja motivoitunut oppimaan uutta ja sinulla on hyvät tiimityöskentelytaidot. Tehtävässä tarvitaan sujuvaa suomen kielen taitoa ja englannin kielen taidosta on etua.

 

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle monipuolisia työtehtäviä hyvässä työilmapiirissä sekä mahdollisuuksia ammatilliseen kasvuun suuressa kansainvälisessä yrityksessä.

 

Lisätiedot ja hakeminen

Lisätietoja tehtävästä voi tiedustella Tuomo Virtaselta sähköpostitse: tuomo.s.virtanen(at)metso.com (vain kyselyt, hakemukset rekrytointijärjestelmän kautta) tai puhelimitse ++358503171615, arkisin klo 9:00-15:00.

Lähetäthän ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoiveineen Metso Careers -sivun kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään su 22.7.2018 mennessä. Luo profiili järjestelmään kohdasta "create account" ja liitä ansioluettelosi (Resume) profiiliisi.

 

Metso Suomi on savuton työpaikka.