(Poistunut julkaisusta)

Kokoonpanotyöntekijä
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.6.2018

Haemme asiakkaallemme Sorsakoskelle kokoonpanotyöntekijöitä erilaisiin osa- ja loppukokoonpanotehtäviin.
Työt alkavat elokuun alussa ja kestävät alustavasti lokakuun loppuun.

Tehtävät edellyttävät hyvää sorminäppäryyttä ja kykyä tehdä työtä käsillään, tarkkuutta ja huolellisuutta sekä ripeää työotetta.

Työ on 3-vuorotyötä.

Jos olet reippaalla asenteella liikenteessä ja sinulla on motivaatio ja oikea asenne opetella uusia työtehtäviä, niin haethan paikkaa oheisen hakulomakkeen kautta. 


Paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja hakuun liittyen rekrytointivastaava Mari Laitinen, puh. 044 412 4279 tai mari.laitinen@rtkpalvelu.fi.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.