(Poistunut julkaisusta)

Kokoonpanotyöntekijä teollisuuteen
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.8.2018

Olemme aidosti välittävin, vuodesta 2003 asti toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita juuri meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Haemme asiakasyritykseemme Raumalle metallialan kokoonpanotyöntekijää.

Työ pitää sisällään kokoonpanotyötä erilaisten työkoneiden parissa. Aiempi kokemus hydrauliikan ja mekaniikan asennuksesta, alustavista sähköasennuksista sekä autonasentajan töistä on ehdoton etu. Arvostamme monipuolista osaamista.

Lisäksi toivomme valittavalta hakijalta:
- aiempaa työkokemusta kokoonpano- tai asennustöistä
- tarkkaa työnjälkeä
- tiimityöskentelytaitoja
- työmotivaatiota sekä reipasta asennetta.

Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Työsuhde on alustavasti määräaikainen, mutta hyvällä työntekijällä on mahdollisuus työllistyä vakituiseksi asiakkaan kirjoille. Työtä tehdään päivävuorossa. Pääset osaksi osaavaa ja mukavaa työporukkaa suomalaisessa vakavaraisessa yrityksessä.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian nettisivujemme kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Kerro hakemuksessasi aiemmasta työkokemuksestasi sekä liitä mukaan myös palkkatoiveesi.

Lisätietoja tarvittaessa:
Asiakkuuspäällikkö Leena Saari
leena.saari@workpower.fi