(Poistunut julkaisusta)

Kokoonpanotyöntekijä, Tasowheel Systems Oy
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.10.2020

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Asiakkaamme Tasowheel Systems on suomalainen teknologiayritys, jonka ydinosaamista ovat paperi- ja selluteollisuuden säätö- ja optimointiratkaisut sekä komponentit, varaosat ja huoltopalvelut. Terveysteknologia -asiakkaille toimitamme mittaus- ja tutkimussovelluksiin liittyvää tarkkuusmekaniikkaa ja liikkeenhallintaa. Vahvuuksiamme ovat tiivis työyhteisö, ammattitaitoinen henkilöstö ja modernit tuotantokoneet.

Tasowheel Systems on osa Tasowheel Group:ia, joka on vuonna 1979 perustettu korkealaatuiseen tarkkuusmekaniikkaan ja voimansiirtoon erikoistunut kansainvälisillä markkinoilla toimiva vakavarainen teknologiakonserni. Konsernin muita tytäryrityksiä ovat Tampereella toimivat Tasowheel Gears sekä Tikkakoskella toimiva Tasowheel Tikka. Konsernin liikevaihto on noin 24 M€ ja henkilöstömäärä noin 130.

Etsimme Tasowheel Systems Oy:lle kokoaikaista työntekijää kokoonpanotyöhön.

Työtehtävät sisältävät hienomekaanisten tarkan liikkeen toimilaitteiden kokoonpanotehtäviä. Arvostamme aikaisempaa kokemusta vastaavista tarkkuutta vaativista työtehtävistä sekä alalle soveltuvaa koulutustaustaa (esim. koneenasentaja, mekatroniikka-/elektroniikka-asentaja). Edellytämme työntekijältä ahkeraa asennetta, tarkkaa työskentelyotetta ja teknisten piirustusten lukutaitoa.

Työtä tehdään arkisin päivävuorossa. Palkkaus määrittyy kokemuksen ja osaamisen mukaan. Työn aloitus on mahdollisimman pian, alkuun vuokratyösuhteella Nordicin kautta, jonka jälkeen mahdollisuus työllistyä asiakasyrityksen omille kirjoille.

Tarvittaessa lisätietoja tehtävästä antaa Nordic Henkilöstöpalveluilta Maria Soukka p. 050 308 5691.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten täytäthän hakemuksen pikaisesti sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi. Työtehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.