Kokoonpanotyöntekijä, Tampere
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.9.2020

Nordic Henkilöstöpalvelut Oy – tuhansia tarinoita, tuhansia tekijöitä

Me Nordicilla uskomme siihen, että jokaisella tarinalla on sen tekijänsä. Tarinoita on kerrottu kauttamme lähes 20 vuoden ajan ja vuosien saatossa olemmekin yhdistäneet yli 25000 tarinaa sekä niiden tekijää toisiinsa. Kotimaisena henkilöstövuokraukseen ja rekrytointeihin erikoistuneena perheyrityksenä haluamme olla jatkossakin luomassa näitä tarinoita työelämän saralla.  

Tule luomaan omannäköisesi tarina kauttamme. Tervetuloa perheeseemme, tervetuloa töihin! 

Etsimme asiakasyrityksellemme kokoonpanotyöntekijää Tampereelle. 

Työtehtävät koostuvat pääosin erilaisten pienien elektroniikkakomponenttien yksinkertaisista purku- ja kokoonpanotöistä ohjeen mukaisesti. Tehtävässä ei vaadita sähköalan kokemusta vaan tärkeintä on reipas työskentelyasenne, sorminäppäryys ja halu tehdä rutiininomaista työtä. Työ ei vaadi pohjakoulutusta joten se sopii hyvin esimerkiksi työuransa alkuvaiheessa olevalle henkilölle.

Eduksi katsotaan aikaisempi kokemus kokoonpanosta tai muusta tarkkuutta vaativasta työstä. Myös kädentaitoja vaativat harrastukset tukevat tehtävässä menestymistä.

Kyseessä on arkisin tehtävä päivätyö ja töitä on tarjolla 15-37,5 h/vko. Palkkaus on työehtosopimuksen mukainen.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä muutaman kuukauden määräaikaisella vuokratyösuhteella ja työt voivat jatkua myös määräajan jälkeen.  

Tarvittaessa lisätietoja tehtävästä antaa Noora Mäkinen, Nordic Henkilöstöpalvelut Oy, noora.makinen@nordic.fi.

Katso myös muut avoinna olevat työpaikkamme. Etsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä niin vakituisiin kuin määräaikaisiin työsuhteisiin. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätäthän meille avoimen hakemuksen. Olemme sinuun yhteydessä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa. Tervetuloa perheeseemme, tervetuloa töihin! 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1386379
  • Tehtäväalue: Teollisuus/tuotanto
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 29.9.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Noora Mäkinen (noora.makinen (a) nordic.fi)
  • Sijainti: Tampere, Pirkanmaa