(Poistunut julkaisusta)

KOKOONPANOTYÖNTEKIJÄ, Tampere
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.12.2018
Framery is a pioneer and leading company in manufacturing and developing soundproof private spaces that enable and reinforce happiness and productivity in workplaces. Our award-winning design products solve the noise problem in the open office, making work more efficient and the employees more satisfied. The hi-tech solution is proven right by dozens of world’s leading brands who are our repeat customers. Framery is one of the fastest-growing companies in Finland (Deloitte Technology Fast 50 #2 Finland ‘17) with a revenue rising to about 40 million euros in 2017 from 5.1 million in 2015. Our aim is to continue to grow even bigger in the near future. Happiness creates success. Framery creates happiness.

 

Oletko sinä etsimämme vahvistus huippujoukkoon? Frameryn huikea kasvutarina jatkuu, ja Sarankulmassa sijaitsevaan tuotannon tiimiin tarvitaan uusia loistotyyppejä erilaisiin kokoonpanotehtäviin. Katso oheisesta linkistä, millaista Frameryllä työskentely on: https://www.youtube.com/watch?v=eYGbfP2phao

Frameryn tuotteet ovat alansa huippua niin teknisen laadun kuin designinkin osalta ja niiden kotimaisuusaste on korkea. Kokoonpanotyöhön sisältyvät työvaiheet suoritetaan tehtävästä riipuen joko pareittain tai itsenäisesti. Työssä edellytetään huolellisuutta ja tarkkuutta, jotta tuotteiden tinkimätön laatu säilyy. Hyvä fyysinen kunto on eduksi, sillä työssä ollaan paljon jalkojen päällä. Työturvallisuuskortti on eduksi.

Sinulla voi olla aiempaa kokemusta kokoonpanotyöstä tai muusta käsillä tekemisestä, mutta se ei ole välttämätöntä. Oikealla can do-asenteella pääset pitkälle, ja ymmärrät yksilön työsuorituksen merkityksen lopputulokselle. Muutaman vuoden kokemus työelämästä on suotavaa. Tarkistamme suositukset vähintään yhdeltä aiemmalta työnantajalta, joten suosittelijatiedot vaaditaan.

Työ on kokopäiväinen ja työvuorot sijoittuvat arkisin klo 6 – 22 välille. Työ alkaa heti / sopimuksen mukaan aluksi 6 kk määräaikaisena vuokratyösuhteena, jonka jälkeen on mahdollisuus vakinaiseen työsuhteeseen ja bonusmalliin.

Frameryn tuotantotilat ovat valoisat ja ilmavat sekä suoraan yhteydessä muihin viihtyisiin, yhteisiin toimitiloihin. Henkilöstöedut ovat todella kattavat, mukaan lukien laadukkaat työvaatteet, omakustannehintaisen henkilöstökahvion ja virvokkeet, saunaosaston vapaan käytön ym.

Kasvavana ja kehittyvänä yrityksenä Framery voi tarjota sinulle mielekkään työn alansa ykköstuotteiden parissa sekä hyvät kasvunäkymät ammatilliseen kehittymiseen ja urapolkuihin.

Hae tehtävää heti, sillä paikat täytetään ja työ alkaa heti sopivien ehdokkaiden löydyttyä! Kysy lisää Recruitment Consultant Laura Toikkaselta p. 040 185 6438.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.