(Poistunut julkaisusta)

Kokoonpanotyöntekijä, Tampere (kesätyö)
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.2.2020

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Etsimme asiakasyrityksellemme kokoonpanotyöntekijöitä kesätyöhön Tampereelle.

Työtehtäviin kuuluu erilaisia kokoonpano- ja pakkaustehtäviä, mm. koteloiden kasaamista, tarroitusta ja muovitusta. Hakijoilta toivotaan oma-aloitteisuutta, hyvää fyysistä kuntoa ja reipasta asennetta. Tärkeimpiä ominaisuuksia hakemissamme työntekijöissä ovat ripeä työote sekä halu oppia uutta.

Aiempi kokemus kokoonpano-/pakkaustöistä katsotaan eduksi. Valituilla henkilöillä tulee olla valmius vuorotyöhön (ma-pe, kaksivuorotyö). Työpaikalle pääsee kulkemaan julkisilla Tampereen keskustasta.

Työsuhde kestää toukokuun alusta elokuun loppuun ja on täysipäiväinen (40 h/vko). 

Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme. Etsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä niin vakituisiin kuin määräaikaisiin työsuhteisiin. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.