(Poistunut julkaisusta)

Kokoonpanotyöntekijä/ Puuseppä, Turun alue
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2020

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme vakituiseen työsuhteeseen kokoonpanotyöntekijää/Puuseppää Turun alueelle!

Työtehtäviin kuuluu pääasiassa sahausta, liimausta, niittausta ja viimeistelyä. Työssä tarvitaan jonkin verran pöytäsirkkeliä ja laminaatin prässäyskonetta, joten edellytämme kokemusta näiden koneiden käytöstä. Muuten työskentely tapahtuu peruskäsityökaluilla. Eduksesi lasketaan kokemus puualalta. Etsimämme henkilö on toimeen tarttuva, tarkka ja omaa hyvän työskentelyasenteen. 

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen monipuolisen sekä mielenkiintoisen tehtäväkentän parissa. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja palkkaus sopimuksen mukaan. 

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi. Työsuhde on alkuun henkilöstövuokrauksen kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana! 

Lisätietoja tehtävästä antaa Nordic Henkilöstöpalveluiden henkilöstökonsultti Petra Kaitonen (p. 050 475 2050).

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.