(Poistunut julkaisusta)

Kokoonpanotyöntekijä puusepänteollisuuteen - Lepolan Puusepät Oy
Lepolan Puusepät Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.1.2021

Lepolan Puusepät Oy on puuovien ja ikkunoiden valmistukseen erikoistunut puusepänliike läntisellä Uudellamaalla, Sammatissa. Yli 50-vuotisen toimintamme lähtökohtina ovat huolellinen suunnittelu, perinteinen puusepänalan käsityötaito ja nykyaikainen teknologia. Valmistamme tuotteitamme myös vähemmän elävistä puumateriaaleista mm. accoyasta tai lämpökäsitellystä puusta. Teemme yhteistyötä kokeneiden rakentamisen asiantuntijoiden ja arkkitehtien kanssa. Asennustyön tekevät luotattavat pitkäaikaiset alihankkijamme.

Etsimme Lepolan Puusepät Oy:lle kokoonpanotyöntekijää puusepänteollisuuden tehtäviin. Työsuhde on alkuun noin puolen vuoden määräaikaisuus, mutta töiden onnistuessa on mahdollisuus pidempiaikaiseen työsuhteeseen.

Tärkeintä tehtävässä on ehdottomasti aito halu ja kiinnostus tehtävää ja alaa kohtaan sekä positiivinen asenne ja motivaatio työhön. Päivittäisistä työtehtävistä suoriutuminen edellyttää lisäksi sorminäppäryyttä, hyviä kädentaitoja sekä hyvää fyysistä peruskuntoa. Puualan koulutus tai aikaisempi kokemus puusta elementtinä tai pintakäsittelystä katsotaan eduksi, mutta tehtävään voidaan perehdyttää myös ilman aiempaa kokemusta alasta. Työpaikan sijainnin vuoksi oma auto on lähes välttämätön.

Etsimämme henkilö tykkää tarkkuutta ja huolellisuutta vaativista töistä ja pystyy työskentelemään tehokkaasti laadusta tinkimättä. Haluat lisäksi oppia ja kehittyä työssäsi ja pystyt sekä itsenäiseen että ryhmätyöhön. Olet myös lähtökohtaisesti valmis sitoutumaan työhön pidemmäksi aikaa.

Kokoonpanotyöntekijänä toimit osana puusepänteollisuuden tuotantoprosessia ja tehtäviisi kuuluu mm. ikkunoiden varustelua ja lasitusta, tiivistystä sekä saranointia. Tehtäväkenttää on mahdollista laajentaa työkokemuksen ja osaamisen karttuessa. Työtä tehdään yhdessä vuorossa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn ja mahdollisuuden kehittyä ammattimaisen työyhteisön tuella. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten hae tehtävää heti osoitteessa www.adecco.fi. Lisätietoja antaa Adeccolta Pirkka Lind, 040 821 0177 tai pirkka.lind@adecco.fi.