(Poistunut julkaisusta)

Kokoonpanotyöntekijä Lehtovuorelle
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.9.2019

Lehtovuori Oy on Ylöjärvellä sijaitseva elinympäristökalusteita valmistava perheyritys. Yrityksen juuret ulottuvat vuoteen 1945, josta asti se on tarjonnut asiakkailleen ympäristökalusteratkaisuja muun muassa kaupunki- ja puistoalueille, taloyhtiöille sekä liike- ja terminaalikiinteistöille. Yrityksen tuotevalikoimaan kuuluu erilaisia roska-astioita ulko- ja sisäkäyttöön, penkkejä ja pöytiä, polkupyörätelineitä, katoksia sekä leikkipuistovälineitä.

Etsimme nyt juuri sinua jo hieman aiempaa kokemusta kartuttanutta kokoonpanotyöntekijää täydentämään tuotannon osaamista ja tarttumaan erilaisiin työtehtäviin.

Työtehtävien menestyksellinen hoitaminen edellyttää, kokemusta mekaanisesta kokoonpanosta sekä kokemusta paineilmatyökalujen käytöstä. Työ sopii sinulle, jos olet työntekijänä tunnollinen sekä tarkka ja sinulta löytyy intoa oppia uutta. Pystyt työskentelemään itsenäisesti, mutta myös osana tiimiä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä monipuolisessa työnkuvassa sekä iloisessa ja avoimessa työilmapiirissä. Saat työhösi kattavan perehdytyksen sekä muun tiimin tuen.

Mikäli kiinnostuit, haethan paikkaa heti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävät täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Tehtävän viimeinen hakupäivä on 13.10.2019. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolla Tiina Kolehmainen puh: 040 198 5508