(Poistunut julkaisusta)

Kokoonpanotyöntekijä KONEelle Hyvinkäälle
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2021

Etsimme asiakkaallemme KONE Industrialille 2-3 kokoonpanotyöntekijää moottoritehtaalle Hyvinkäälle. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä ja kestävät aluksi elokuun loppuun, mahdollisesti pidempäänkin. Työtä tehdään pääsääntöisesti päivävuorossa, mutta mahdollisuus kaksivuorotyöhön on etu.

Tehtäviisi kuuluvat erilaiset nostokoneistojen kokoonpanotehtävät.

Etsimällämme henkilölle on jo kertynyt työkokemusta, eduksesi on kokemus vastaavanlaisista tehtävistä tai harrastuksista, sekä trukinajotaito. Koulutustaustasi voi olla esim. kone- ja metallitekniikan tai sähkötekniikan puolelta.

Persoonana olet huolellinen ja tarkka sekä omaat hyvän paineensietokyvyn. Ennen kaikkea tehtävässä tarvitaan reipasta asennetta ja motivoitunutta työskentelyotetta.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työpaikan sekä mahdollisuuden kartuttaa osaamistasi menestyvässä kansainvälisessä yrityksessä. Haethan tehtävää mahdollisimman pian oheisen linkin kautta.

Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta viimeistään 24.1.2021. Haethan tehtävää mahdollisimman pian, sillä haastattelemme henkilöitä jo hakuaikana. Liitä mukaan ansioluettelosi ja palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon Aleksi Kerola, p. 040 687 8417 tai aleksi.kerola@adecco.fi