Kokoonpanotyöntekijä - Jyväskylä
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2020
Savox Communications Oy Ab on kansainvälinen konserni, joka on erikoistunut suunnittelemaan ja valmistamaan vaativaan ammattikäyttöön tarkoitettuja viestintäratkaisuja ja -laitteita sekä työsuojeluun liittyviä laitteita palo- ja pelastustoimintaan, poliisille ja puolustusvoimille sekä teollisuuteen. Lisäksi tuotevalikoimaan kuuluvat teollisuustietokoneet ja -näytöt. Konsernin liikevaihto noin 40 mijl € ja omaa voimakkaan kasvustrategian. Yhtiöllä on omia toimipisteitä ympäri maailmaa ja yhtiön pääkonttori sijaitsee Etelä-Suomessa.
Etsimme nyt kokoonpanotyöntekijöitä kokoaikaiseen noin kolme kuukautta kestävään työsuhteeseen Jyväskylään. Töiden aloitus on lokakuun alkupuolella.
Tehtäviisi kuuluu suojavisiirien kokoonpanotehtävät. Et tarvitse koulutusta tai aiempaa kokemusta, asenteesi ratkaisee. Olet näppäräsorminen ja tarkka työssäsi, seuraat annettuja ohjeistuksia ja opit nopeasti uusia asioita. Saat kattavan perehdytyksen työhösi ja pääset osaksi mukavaa työtiimiä. Palkkaus on Teknologiateollisuuden TES:n mukainen. Toivomme, että sinulla on valmius tehdä tarpeen mukaan myös 2-vuorotyötä.
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan aluepäällikkö Pia Pipatti, puh. 040 7143 492 / mikkeli@eilakaisla.fi 14.9. klo 10-12 ja 17.9. klo 14-16 välisenä aikana.
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen 20.9.2020 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi

Lisätietoja ja haku Eilakaislan kotisivuilta ”Hae työpaikkaa” –painikkeen kautta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1385714
  • Tehtäväalue: Teollisuus/tuotanto
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 20.9.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Jyväskylä, Keski-Suomi