(Poistunut julkaisusta)

Kokoonpanohitsaajia, Dinolift Oy (Loimaa)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.1.2020

Hakuaika 07.01.2020 – 21.01.2020

Dinolift Oy suunnittelee, valmistaa, markkinoi ja myy rakennus- ja siihen liittyvälle teollisuusalalle DINO merkkisiä henkilönostimia ja niiden varaosia sekä tarjoaa tuotteisiin liittyviä jälkimarkkinointipalveluja, kuten tekninen neuvonta, koulutus ja huolto. Dinolift kuuluu maailman johtaviin hinattavien henkilönostimien valmistajiin. Yritys on valmistanut henkilönostimia yli 40 vuotta. Yritys on vienyt DINO nostimia maailmalle yli 40 eri maahan, päämarkkinat ovat pohjoismaat ja Saksa. Yhteensä yli 85 % tuotannosta myydään Suomen ulkopuolelle. Lisätietoa yrityksestä www.dinolift.com/

Etsimme nyt hitsaajia henkilönostimien kokoonpanohitsaukseen Loimaalle!

Työ on alkuun määräaikainen heinäkuun puoliväliin asti, mutta tehtävässä on mahdollisuus myös vakituiseen työsuhteeseen. Työ on lähtökohtaisesti arkisin tehtävää päivätyötä liukuvalla työajalla. Työtehtävät ja palkka määräytyvät tekijöiden osaamisen ja kokemuksen mukaan. Kaikkiin tehtäviin tarjoamme kuitenkin perehdytyksen ja alkuun töitä tehdään kokeneemman työparin kanssa.

Edellytämme hakijoilta ensisijaisesti hitsaustaitoa (Mig) sekä reipasta ja työtä pelkäämätöntä asennetta. Soveltuva koulutus ja hitsausluokat katsotaan eduksi. Oman auton käyttömahdollisuus on työpaikan sijainnin vuoksi suotavaa.

Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä ja työt alkavat helmikuun aikana. Hae paikkaa täyttämällä hakemus verkkosivuillamme www.click-hp.fi tai lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelosi Maiju Pokkiselle, etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Voit olla myös suoraan yhteydessä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsutti Maiju Pokkiseen arkisin klo 9-16, p. 050 411 0375.