(Poistunut julkaisusta)

Kokoonpanohitsaaja
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2019

GEBWELL – Lämmöllä Leppävirralta

Gebwell Oy on kasvava Leppävirtalainen yritys, joka on erikoistunut ympäristöystävällisiin lämmitys- ja jäähdytysratkaisuihin. Yritys on saavuttanut teknologiajohtajan vahvan asemansa skandinaavisilla energiamarkkinoilla kehittämiensä nykyaikaisten ja älykkäiden ratkaisuiden osalta. Tuotetut ratkaisut lisäävät lämmöntuotannon ympäristöystävällisyyttä entisestään ja tarjoavat esimerkiksi lämmitysjärjestelmän reaaliaikaisen seurannan hyödyntämällä IoT-ratkaisuja – suunnannäyttäjänä ensimmäisenä maailmassa maalämpöpumpuissa.

Gebwell tarjoaa monipuoliset tehtävänkuvat, joihin työntekijällä on myös mahdollisuus vaikuttaa itse. Lean-periaatteiden mukaiset, tuotannon optimaaliset virtaukset huomioon ottavat prosessit tarjoavat työhön ennakoitavuutta ja tasaisuutta, mutta jättävät varaa myös luovuudelle ja ongelmanratkaisukyvylle.

Gebwell on sitoutunut tarjoamaan pitkiä työsuhteita, ja panostaminen työntekijöidensä kokonaisvaltaiseen terveyteen ja hyvinvointiin on keskeisessä roolissa. Myös työntekijöiden osaamisen kehittämiseen tarjotaan aktiivisesti monipuolisia ratkaisuja.

Arvostatko sinä työssäsi mahdollisuutta vaikuttaa siihen, kuinka asioita tehdään tehokkaasti ja laadulla?

Etsimme Gebwell Oy:lle Leppävirralle nyt ammattitaitoista hitsaajaa kokoonpanohitsaukseen.

Valituilla ammattilaisilla on mahdollisuus päästä osaksi rentoa työyhteisöä, jonka jäsenien osaamisen kehittämistä rajaa ainoastaan oma halukkuus ja aktiivisuus pysyä kehityksessä mukana. Työtä tehdään kannustavassa porukassa, jossa kaikki auttavat toisiaan.

Gebwell toivoo sinun menestyvän tehtävässäsi, joten alan koulutusta ja kokemusta hitsaajan tehtävistä edellytetään. Hitsausluokat ovat plussaa, mutta ei välttämättömyys. Luokat on kuitenkin pystyttävä suorittamaan työsuhteen alkaessa.

Myös valmiutta 2-vuorotyöhön toivotaan.

Osaamiseesi ja kokemukseesi perustuva palkkaus on teknologiateollisuuden työehtosopimuksen mukaisesti. 

Työt alkavat määräaikaisella työsopimuksella RTK-Henkilöstöpalvelun kautta, josta mahdollisuus pidempiaikaiseen työsuhteeseen Gebwellin työntekijänä. Tarjoamme käyttöösi laajat työterveyspalvelut, liikunta- ja kulttuuriedut, täsmällisen palkanlaskennan ja -maksun sekä jatkuvan tuen etuihisi ja oikeuksiisi.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta pikaisesti.

Lisätietoja hakuun liittyen antaa rekrytointivastaava Mari Laitinen, puh./WA/SMS 044 412 4279 tai mari.laitinen@rtkhenkilostopalvelu.fi.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.