(Poistunut julkaisusta)

Kokoonpanohitsaaja Nokialle päivätyöhön
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.6.2019

Etsimme Nokialla toimivalle vakaalle ja kasvavalle asiakasyrityksellemme kevyiden teräsrakenteiden hitsaukseen.


KOKOONPANOHITSAAJAA (MAG)

Työssä et tarvitse voimassaolevia luokkia tai kokemusta kantavien teräsrakenteiden hitsauksesta, koska kyseessä kevyiden teräsrakenteiden kokoonpanohitsaus. Saat tuotannosta valmistettuna valmiit osat, jotka hitsaat kasaan kuvien mukaisesti. Hitsauksen lisäksi työhön kuuluu muyös hitsausjälkien viimeistelyä ja hiomista, joka edellyttää tarkaa silmää työnjäljen suhteen. Hakijoilta toivotaan soveltuvaa metallialan koulutusta tai jonkin verran hitsauskokemusta, konepiirustusten lukutaitoa, omatoimisuutta ja hyvää oppimiskykyä. Työssä pärjää tarkalla kädellä ja hitsauksen perusosaamisella, koska työhön perehdytetään. Myös vapaa-ajan hitsauskokemus riittää jos työnjälki on tarkkaa. Voit siis olla työurasi alussa oleva metalliteollisuuden työuraa tavoitteleva tekijä tai alan konkari.


Tehtävässä menestyvälle on tarjolla pitkä työsuhde ja työt alkavat elokuun alusta viimeistään. Vuokratyöjakson jälkeen mahdollisuus työllistyä asiakkaamme kirjoille. Työstä maksetaan osaamistasi vastaavaa palkkausta ja työtä tehdään pelkästään päivävuorossa.


Lähetäthän hakemuksen tulemaan pian, koska aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Mikäli lisäkysymyksiä herää, otathan yhteyttä Adeccolla: Jani Karjalainen, 050 444 4480