(Poistunut julkaisusta)

Kokoonpanohenkilö
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.1.2018

Haemme asiakkaallemme Forssaan kesätöihin

KOKOONPANOHENKILÖÄ

automaatiolinjastolle. Työnkuvaan kuuluu mm. koneiden kokoonpanoa, komponenttien kytkentää, mekaniikkaa, muutostöitä, testausta, säätöjä, paineilmasylintereiden ja letkujen kytkentää. 

Sinulla on voimassa oleva työturvallisuuskortti. Omaat mekaanisen ajattelutavan, ja osaat tulkita ja lukea kuvia ja piirustuksia. Olet monipuolinen ja joustava tyyppi, jolla kiireessäkin tulee tarkkaa työnjälkeä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen paikan, jossa on mahdollisuus kasvaa varteenotettavaksi alan tekijäksi. Tiivishenkisessä tiimissä pääset mukavasti mukaan työn meininkiin. Meiltä saat lisäksi työterveyspalvelut Terveystalon kautta. 

Vaikka paikka alkaa kesätyönä toukokuussa, on pätevälle ja nohevalle kaverille mahdollista vakinaistua asiakkaan kirjoille. Mikäli paikka kiinnostaa, täytä hakemus kotisivuillamme, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuajan puitteissa. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Palkkaus TES. Lisätietoja Heli Pihkakoski 044 412 4854. 

RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä – nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Yritysasiakkaille olemme monipuolisia henkilöstöpalveluita tarjoava kumppani.