Kokoonpanoasettaja
RTK-Henkilöstöpalvelu

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2021

Molex-konserniin kuuluva Phillips-Medisize tarjoaa lääketeollisuusyrityksille tuotesuunnittelu- ja valmistuspalveluja. Suomen tehtaat sijaitsevat Joensuun kupeessa Kontiolahden Lehmossa. Kontiolahdella työllistetään yli 600 henkilöä.

Haemme asiakkaallemme Phillips-Medisizelle kokoonpanoasettajia puhdastilatyöskentelyyn.

Työnkuvaasi kuuluu kokoonpanokoneiden käyttämistä, häiriöiden poistamista sekä tuotteiden laadunvalvontaa. Pidät huolta myös koneiden sekä linjaston huolto- ja korjaustöistä.

Oletko sinä tarkka ja pitkäjänteinen tekijä, joka nauttii ongelmanratkaisusta ja pystyy hyödyntäämään työssään tiimityötaitoja?
Toivomme hakijoilta koulutusta tai aiempaa työkokemusta tekniikan parissa. Mikäli kuitenkin olet oma-aloitteinen sekä motivoitunut kehittymään teollisuuden osaajaksi, voit olla juuri etsimämme henkilö. Tehtävään on luvassa kattava perehdytys tukemaan kehitystäsi.

Työsuhde on pidempiaikainen, työtä tehdään 3-vuorossa ja työtä on tarjolla kokopäiväisesti. Sitoutuneena RTK-Henkilöstöpalvelun työntekijänä saat käyttöösi huikeita vaihtuvia etuja sisältävän henkilöstöetuohjelmamme, kattavat työterveyshuoltopalvelut sekä Edenredin liikunta- ja kulttuuriedun tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla. Olemme työntekijöillemme joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi - sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Työt alkavat sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä. Tartu mahdollisuuteen ja lähetä hakemuksesi alla olevan linkin kautta – odotamme, että pääsemme kuulemaan juuri sinusta!

Matti Huovinen, p. 050 341 7993 / matti.huovinen@rtkhenkilostopalvelu.fi
Minna Taivainen, p.044 385 4280 / minna.taivainen@rtkhenkilostopalvelu.fi
Sara Karhu, p. 044 412 4547 / sara.karhu@rtkhenkilostopalvelu.fi

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1495078
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 23.9.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pohjois-Karjala